Cursief Boeken & De Etage< Terug

Groep

Attracties, Winkels

Type

Boeken, Cadeau, Galerie, Hobby/Vrije tijd, Kinderen

Omschrijving

Boekhandel Cursief/ Galerie de Etage is naast een zelfstandige boekhandel en galerie ook een platform voor allerlei culturele activiteiten. Boekhandel Cursief heeft een breed assortiment aan literatuur, spanning, kinderboeken, kookboeken, titels van boeken die in het nieuws zijn. Er is een groot aanbod in laaggeprijsde boeken van restpartijen en van tweedehands boeken. Cursief is dan ook een echte snuffelwinkel.
Iedere twee maanden is er een nieuwe expositie in de galerie met een opening. Zowel regionale als landelijk bekendstaande kunstenaars komen bij ons exposeren.
De galerie is iedere tweede zondagmiddag van de maand tijdens de Culturele route geopend. Meestal combineren wij dat met een opening, een boekpresentatie of een lezing, vaak met muzikale omlijsting. Verder heeft de Boekhandel een leesgroep. Klanten die schrijven zijn altijd welkom voor hun boekpresentatie en/of voor advies. Eigenaar Anja Kok is beeldend kunstenaar en zij is bestuurslid van de Culturele route. Eigenaar Hilma Bruinsma is dichter/schrijver en zij is bestuurslid van de Stichting literaire workshop/ Gorcumse literatuurprijs.

Boekhandel Cursief/ Galerie de Etage is straatvertegenwoordiger van de winkeliersvereniging Hartje Gorcum. Door actief te zijn op verschillende fronten ontstaan makkelijk samenwerkingslijntjes en zijn er vaak mooie combinaties op cultureel vlak mogelijk. Boekhandel Cursief ontvangt u graag in de winkel maar u kunt ook online ebooks en boeken bestellen in onze webshop www.boekhandelcursief.nl. Zo steunt u een regionale, cultureel actieve winkel.

Openingsdata en tijden

maandag
09:30 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
18:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00

Tweede zondag vd maand 13.00-17.00 uur geopend. Deelnemer Culturele Route.

Overige informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV
Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden
VVV Cadeaubon
Winkel
Type winkel
muziek/boeken
  • print

Locatie op kaart

Contactgegevens

Cursief Boeken & De Etage
Kruisstraat 4
4201 GE GORINCHEM
Tel 0183 689 950

E-mail:
info@boekhandelcursief.nl


Website
Bezoek site
Content VVV Idee