Nieuwe website groepsdagtochten

donderdag 4 feb 2016

Op de nieuwe website Groepsdagtochten van VVV Zuid-Holland Zuid kun je het complete aanbod dagarrangementen en losse bouwstenen bekijken.

VVV Zuid-Holland Zuid heeft een afdeling Groepsreserveringen die elk jaar een selectie van dagarrangementen en losse bouwstenen samenstelt. Een dagje uit met de zaak, met de vereniging, of zomaar met familie of vrienden? Leuk, zul je denken, maar hoe organiseren we dit? Voor jou misschien een hele klus, maar wij zijn er om je te helpen.

Een dagje uit organiseren kost een hoop tijd. Dat doet de VVV dus voor je. Voor groepen zijn aantrekkelijke dagarrangementen samengesteld. Naar eigen smaak kun je uit losse bouwstenen als workshops, een stadswandeling, lunch, rondvaart of avontuurlijk zoekspel kiezen voor je eigen groepsprogramma.

Heb je wensen voor een persoonlijke invulling? Geen probleem, VVV denkt graag met je mee! Wat dacht je van bonbons of likeur maken, een spelletje Schapenkoppengolf of een inkijkje in het ambacht van de zilversmid? Maak een stadswandeling met een gids, smul van een High Tea of laat je varen door een uniek natuurgebied: keuze te over.

De vele suggesties kunnen op een zodanige manier worden ingepast zodat je precies dát uitstapje organiseert dat past bij je groep.

Neem na het lezen van de website en/of brochure gerust vrijblijvend contact op onze afdeling Groepsreserveringen, tel. 078-6322422 / 078-6322477res@vvvzhz.nl of kijk op www.opstapinzuid-holland.nl 

De brochure is ook gratis verkrijgbaar bij alle kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of gratis te bestellen per e-mail.

  • print

VVV Idee

VVV NL App

De gratis VVV NL App biedt het grootste, meest actuele en betrouwbare aanbod van vrijetijdsinformatie.

Lees meer

Wandelroutenetwerk

Kom wandelen. In het vroege voorjaar van 2017 is het nieuwe wandelroutenetwerk in de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden klaar.

Lees meer

Content VVV Idee