Nieuw theaterseizoen Go Leerdam

donderdag 17 aug 2017

Uitmarkt en nieuw theaterseizoen in Stadspodium GO

Na een lange, cultuurarme zomer is het nieuwe theaterseizoen van GO weer begonnen. Vanaf nu kan het publiek in Leerdam weer genieten van hoogwaardig cabaret, muziektheater, filmhuis, cursussen en familievoorstellingen in Stadspodium GO.

Het nieuwe seizoen van GO zal op zaterdag 9 september vanaf 13.00 uur feestelijk worden afgetrapt met een vrij toegankelijke Uitmarkt op en aan het Dr. C. Voogdplein. Hier kan gekeken worden naar voorproefjes uit de volle theateragenda, kennismaking met de verschillende cursusactiviteiten en presentaties van de vaste huurders van GO. 

Dit jaar staan er weer veel bekende namen uit de cabaretwereld; zoals Debby Petter, Ryan Panday, Margriet Bolding en Aron Elstak op de planken van het stadspodium. Ook voor de liefhebbers van muziek is er met onder meer Mathilde Santing, Queens & KO, Bertus Borgers en Het Wolfgang Maiwald Trio weer genoeg moois te beluisteren. De vaste maandelijkse filmhuisavond met titels als 'Lion' en 'The 'Moonlight' staat uiteraard geprogrammeerd. Het Leerdamse filmfestival keert ook terug voor haar vierde editie met Oscarwinnaars.

Naast lezingen over Mata Hari, Gertrude Jekyll en Hollandse Meesters, staan er interessante cursussen gepland in GO. In samenwerking met de Vrije Universiteit West Betuwe, biedt GO een uitgebreid pakket taalcursussen met  Italiaans, Spaans, Engels, Frans en Arabisch aan. De cursussen worden gegeven door professionele docenten van de Volksuniversiteit.

Voor degenen met ander interesses, is er nog de keuze uit cursussen Fotografie, Westerse Muziekgeschiedenis en een cursus Tai Chi. Samen met familievoorstellingen zoals 'De Reuze Dwerg' en 'De Krekel en de Mier' voor de allerkleinsten en de traditionele bierproef is er keuze te over. 

Meer informatie: www.go-leerdam.nl

  • print

VVV Idee

Wandelroutenetwerk

Kom wandelen in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden met bijna 600 km aan wandelroutes.

Lees meer

VVV NL App

De gratis VVV NL App biedt het grootste, meest actuele en betrouwbare aanbod van vrijetijdsinformatie.

Lees meer

Content VVV Idee