Openlucht bioscoop

woensdag 19 jul 2017

Zwoele zomeravonden, toonaangevende films, vooraf heerlijk dineren of aan een cocktail nippen. Deze zomer kan je weer vorstelijk genieten van toonaangevende films onder de majestueuze platanen in de tuin van het Dordrechts Museum. Het jaarlijks terugkerende event Film in de Tuin start op vrijdag 28 juli met de film Hell or High Water. Maak er een gezellig avondje uit van door vooraf een heerlijke cocktail te drinken of een dinercombi in Art & Dining of The Movies te reserveren. Nieuw dit jaar: bij slecht weer wordt het programma verplaatst naar The Movies. Dus het gaat altijd door!

Hell or High Water
In Hell or High Water dreigen de broers Tanner en Toby hun ranch te verliezen vanwege een hypotheekschuld. Ze beginnen daarom aan een amateuristische reeks overvallen op filialen van diezelfde lokale bank. De zaak komt op het bureau terecht van de bijna gepensioneerde Texas Ranger Marcus (Jeff Bridges). Samen met zijn partner en vertrouwend op zijn ervaring wordt de achtervolging ingezet. Met een mooie soundtrack in Americana-stijl door Nick Cave. Hell or High Water staat in de Top 10 van 2016-2017. De film ontving overwegend 5 sterren recensies en 4 Oscarnominaties.

Toegang: € 7,50 l inloop: 20.30 uur, start film: 22.00 uur. Combiticket film + dagschotel 17,50 euro (met vroegboekkorting 15,50 euro als je een week van tevoren reserveert). Reserveren: www.art-dining.nl of www.themoviesdordrecht.nl. Tickets zijn te koop via www.themoviesdordrecht.nl. Neem een eigen stoel of kleedje mee.

Voor het ultieme relaxen is er ook dit jaar weer een strandstoel te huur. Wees er snel bij want het aantal is beperkt. De strandstoelen zijn te huur voor 3 euro per stuk. Reserveren kan via www.themoviesdordrecht.nl.

De 4e editie van Film in de Tuin is een coproductie van The Movies Dordrecht, museumrestaurant Art & Dining en het Dordrechts Museum. De prachtige tuin ligt aan de Museumstraat 40 in Dordrecht. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Filmprogramma
28/7: Hell or High Water
4/8: Sing Street
11/8: Tulip Fever (voorpremière!)
18/8: The Beguiled (voorpremière!)

Bron: Dordrecht.net

  • print

VVV Idee

Op de wallen

Lopend over de zestiende-eeuwse vestingwallen van Gorinchem kom je ze vanzelf tegen: de uit 1718 daterende molen Nooit Volmaakt en stellingmolen De Hoop, gebouwd in 1764.

Lees meer

VVV NL App

De gratis VVV NL App biedt het grootste, meest actuele en betrouwbare aanbod van vrijetijdsinformatie.

Lees meer

Content VVV Idee