Dordrecht in Vlaamse Libelle en op de VRT

donderdag 6 jul 2017

Libelle
In het kader van de marketingcampagne voor Dordrecht in Vlaanderen zijn weer meerdere concrete successen behaald. In de afgelopen jaren is de promotie voor de stad Dordrecht, samen met Dordrecht Marketing en het NBTC, geïntensiveerd en wordt er, naast de inzet op het verkrijgen van free-publicity, ook geïnvesteerd in campagnes in diverse media (druk en digitaal). Onlangs verscheen een artikel op een dubbele pagina in de Vlaamse Libelle, waarvoor de VVV de basistekst heeft verzorgd en de coördinatie heeft gedaan. De Libelle-redactie past de tekst aan en kiest de meest passende suggesties, met een zeer wervend artikel tot gevolg!

Weg zijn wij
Voor het nieuwe TV programma “Weg zijn wij”, op de nationale omroep VRT, heeft de VVV een reeks suggesties bijeengebracht, die hebben geleid tot een keuze voor de Biesbosch als onderdeel van een uitzending samen met Rotterdam en Den Haag. Samen met deelnemende bedrijven (Postillion hotels, StayOkay Dordrecht en het Parkschap de Biesbosch) wordt het mogelijk gemaakt dat een tv-ploeg hier ter plaatse ‘op prospectie’ kwam en begin augustus de definitieve opnames komt maken.

Deze nieuwe impulsen gaan zeker zorgen voor een voortzettende stijging van het bezoek van onze zuiderburen aan de stad en de regio!

  • print

VVV Idee

Langs grote rivieren

Volg het spoor van Jac.P.Thijsse en wandel langs grote rivieren als Maas, Lek, Waal en Linge met de Lange Afstand Wandelroute ‘Grote Rivierenpad’, ook met dagetappes.

Lees meer

Tourist Day Ticket

Met het Tourist Day Ticket reis je gedurende een hele dag onbeperkt met bus, tram, metro en waterbus voor een vast bedrag door heel Zuid-Holland.

Lees meer

Content VVV Idee