Nieuw in de regio

zondag 15 jan 2017

Nieuwe adressen om lekker te eten, drinken, uitgaan of slapen in de regio Zuid-Holland Zuid.

Dordrecht
In Dordrecht vind je bij Door Dordrecht een inspirerende ontmoetingsplek vol kunst, muziek en experiment, bruisend van nieuwe ideeën in een eeuwenoud gebouw. Op het Stationsplein heeft inmiddels restaurant Asahi de deuren geopend. Restaurant Asahi is een restaurant die heerlijke en originele gerechten uit de Japanse en Aziatische keuken aan u introduceert. Aan het Statenplein vind je Nulzevenacht Eten & Drinken, een lunchroom, restaurant en bar in 1.
Voorstraat 125 biedt een sfeervolle ruimte voor vergaderingen, trainingen, een presentatie, diverse cultureel maatschappelijke evenementen en exclusieve diners.

Kijk op www.vvvdordrecht.nl voor alle adressen.

Alblasserwaard en Vijfheerenlanden
Ga eens langs bij Boerenlandwinkel en Koffieboerderij Riekjeshoeve in Brandwijk voor streek-en boerderijproducten, koffie of hightea en workshops.
In Leerdam aan de Linge is Beren Leerdam geopend. Met uitzicht over het water kun je er genieten van een heerlijke lunch of diner.
In hartje Gorinchem kun je Slapen bij Dingez, een B&B met een eigen ingang, een tweepersoonskamer, eigen douche en toilet. De Vitamine Kantine maakt eerlijk, vers, gezond eten toegankelijk en bereikbaar voor iedereen.

Kijk op www.vvvalblasserwaardvijfheerenlanden.nl voor alle adressen.

Hoeksche Waard
Nostalgisch snorren op een solex door de Hoeksche Waard, voor groepen en individuelen. Hiervoor kun je terecht bij Solexverhuur Hoeksche WaardBij Melkveebedrijf Commijs in Maasdam kun je een kijkje achter de staldeuren nemen, een kinderfeestje organiseren en vergaderen met uitzicht op de koeien. Buitenplaats Land van Es in Strijen is een historische boerderij voor lokatieverhuur, kunstzinnig, cultureel en sociaal centrum in de Hoeksche Waard.
B&B Bommelskous bied je de privacy van een eigen Finnhouse op een steenworp afstand van Rotterdam midden in de Hoeksche Waard in het buurtschap Bommelskous.

Kijk op www.vvvhoekschewaard.nl voor alle adressen.

  • print

VVV Idee

Toeristische Overstappunten

Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een goed idee.

Lees meer

Kom genieten van de bloesem

In het gebied rond de Linge krijgen de fruitboomgaarden in het voorjaar een sprookjesachtige uitstraling.

Lees meer

Content VVV Idee